6 diensten voor eigenrisicodragers nu ook via Digipoort | Geen aanvraag herbeoordeling tijdelijk WGA 80-100% | Vanaf dit jaar minimumloon per uur | WW aanvragen bij onwerkbaar weer | Heeft u aandacht voor werk-privébalans?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees deze mail van het UWV in de browser
logo uwv, naar UWV.nl/werkgevers
januari 2024

Nieuwsbrief Werkgevers

Sfeerbeeld bij bericht over de mogelijkheid voor werknemers om betaald ouderschapsverlof mee te nemen naar een nieuwe werkgever.
Betaald ouderschapsverlof meenemen naar nieuwe werkgever
Een werknemer mag het aantal weken betaald ouderschapsverlof waar deze nog recht op heeft meenemen naar een nieuwe werkgever. Het is voor UWV nu mogelijk het betaald ouderschapsverlof aan de nieuwe werkgever uit te betalen.
  Zo regelt u dit met uw werknemer  >  
 
 
Hoger minimum(jeugd)loon en maximumdagloon sinds 1 januari 2024
  Bekijk alle actuele bedragen en premies  >  
 
 
In 3 stappen een WW-uitkering aanvragen bij onwerkbaar weer
  Bekijk de voorwaarden  >  
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Matig   Onvoldoende   Voldoende   Goed   Uitstekend
 
Veelgestelde vragen | Wijzigen voorkeuren | Aanmelden | Afmelden
Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op Klantenservice Werkgevers. Op deze e mail kunt u niet reageren.
Twitter account UWV   Facebook account UWV   Linkedin account UWV   UWV Homepage
Veilig omgaan met e‑mail
Wij sturen e-mails waarin wij om vertrouwelijke gegevens vragen altijd via Zivver. De e-mail is dan beveiligd, zodat alleen u de inhoud kunt lezen en uw antwoord op de e-mail ook beveiligd is. Vertrouwt u een e‑mail niet? Klik dan niet op de links in de e‑mail en stuur de e‑mail door naar
valse-email@uwv.nl. Verwijder vervolgens het bericht.

Aan dit bericht kunt u geen rechten ontlenen. UWV is niet aansprakelijk voor schade en/of kosten die het gevolg zijn van onvolledige en/of onjuiste informatie in e‑mailberichten.

Mailingnummer: test

© 2024 UWV