Lees alles over de WGA-instroomcijfers 2018 en bekijk het programma voor de werkgeverscongressen Actualiteiten arbeid en ontslag.
Bekijk in browser Printversie Wijzigen voorkeuren Afmelden
UWV Werken aan perspectief
9 juli 2019
Nieuwsbrief Werkgevers
Sfeerbeeld bij bericht over de betaling van de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten
Betaling Tegemoetkoming arbeidsongeschikten
U heeft een werknemer met een uitkering in dienst. En u betaalt de uitkering aan deze werknemer. Als uw werknemer ook recht heeft op de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten, betalen wij deze rechtstreeks aan hem.
Sfeerbeeld bij bericht over de verlaging van het wettelijk minimumloon naar 21 jaar.
Leeftijd wettelijk minimumloon naar 21 jaar
De leeftijd van het wettelijk minimumloon is sinds 1 juli 2019 21 jaar (dit was 22 jaar). Dit betekent dat iemand van 21 jaar recht heeft op minimumloon. Dat minimumloon, en ook het minimumjeugdloon, het maximumdagloon en het sociaal minimum zijn vanaf 1 juli verhoogd met 1,23%.
Sfeerbeeld bij bericht over de definitieve WGA-instroomcijfers in 2018 bij werkgevers met minimaal 250 werknemers, van werknemers die arbeidsongeschikt zijn geworden.
WGA-instroom grote werkgevers in 2018
Op 1 juli publiceerden we per werkgever de definitieve WGA-instroomcijfers van werknemers die arbeidsongeschikt zijn geworden. Het gaat om de cijfers van werkgevers met minimaal 250 werknemers.
Sfeerbeeld bij bericht over de werkgeverscongressen Actualiteiten arbeid en ontslag
Bezoek de congressen 'Actualiteiten arbeid en ontslag'
Bent u werkgever in het midden- en kleinbedrijf of intermediair? In september en oktober 2019 informeren we u graag over nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht, tijdens de werkgeverscongressen Actualiteiten arbeid en ontslag. De toegang is kosteloos.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
undefined undefined
Volg ons
in t f