Lees over de ervaringen van Rik Verhoog (businessunitmanager bij Robidus) bij het aanvragen van eHerkenning en bekijk of het voor uw organisatie interessant is om aan te sluiten bij het EURES-netwerk.
Bekijk in browser Printversie Wijzigen voorkeuren Afmelden
UWV Werken aan perspectief
13 juni 2019
Nieuwsbrief Werkgevers
Sfeerbeeld bij bericht over op hoeveel vakantiedagen heeft uw werknemer recht
Op hoeveel vakantiedagen heeft uw werknemer recht?
Uw werknemer heeft ieder jaar recht op vakantie-uren. Ook mag hij gebruikmaken van verschillende soorten verlof. Elk verlof heeft eigen wetten en regels. Bekijk waar u en uw werknemer op moeten letten.
Sfeerbeeld bij bericht over het snel moeten aanvragen van eHerkenning
eHerkenning aanvragen duurt vaak langer dan u denkt
eHerkenning aanvragen duurt vaak langer dan u denkt. Dat is ook de ervaring van Rik Verhoog van Robidus. Lees zijn verhaal op NLWerkt Online. Vraag snel eHerkenning aan. Per 1 november moet u ermee inloggen op het werkgeversportaal van UWV.
Sfeerbeeld bij bericht over hoe je eHerkenning aanvraagt
Zo vraag je eHerkenning aan
Vanaf 1 november 2019 is inloggen op het werkgeversportaal van UWV alleen nog mogelijk met eHerkenning. U vraagt eHerkenning voor het werkgeversportaal aan bij een door de overheid erkende leverancier. Deze leveranciers voldoen aan de eisen van de Rijksoverheid en alleen zij mogen eHerkenning leveren.
Sfeerbeeld bij bericht over de mogelijkheid voor werkgevers om hun organisatie voor 1 juli aan te sluiten bij het EURES-netwerk.
Sluit uw organisatie aan bij het EURES-netwerk
Werft uw organisatie regelmatig werknemers over de grens? Of brengt u op andere manieren vraag en aanbod bij elkaar op de Europese arbeidsmarkt? Dan kan het interessant zijn om aan te sluiten bij het EURES-netwerk. Aanmelden kan tot 1 juli.
Agenda
18
jun
UWV inspiratiedag
Locatie: De Reehorst, Ede
17
sep
Regionaal werkgeverscongres Actualiteiten ontslag 2019
Locatie: Van Der Valk Hotel, Eindhoven
20
sep
Regionaal werkgeverscongres Actualiteiten ontslag 2019
Locatie: Johan Cruijf Arena, Amsterdam
 
Bekijk alle evenementen
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
undefined undefined
Volg ons
in t f