Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie op 1 van de UWV inspiratiedagen in Rotterdam of Ede en lees waar de matrix ‘Handhaving en sanctionering’ nu terug te vinden is.
Bekijk in browser Printversie Wijzigen voorkeuren Afmelden
UWV Werken aan perspectief
9 mei 2019
UWV Nieuwsbrief Werkgevers
Sfeerbeeld bij bericht over de controle van de WGA-instroomcijfers.
WGA instroom: controleer uw gegevens
Half mei ontvangt u de brief met WGA-instroomcijfers van 2018. In deze brief vindt u het landelijke instroomcijfer en het instroomcijfer van de sector waarin uw organisatie is ingedeeld. Ook staat hierin het individuele instroomcijfer van uw organisatie. Controleer dit goed en geef aanpassingen op tijd aan ons door.
Sfeerbeeld bij bericht over de UWV Werkgeverscongressen die in november 2019 plaatsvinden.
Voor in uw agenda: UWV Werkgeverscongressen 2019
Bent u HR-professional of vertegenwoordiger van een bedrijf met meer dan 50 werknemers? Bezoek dan in november 1 van de UWV Werkgeverscongressen voor het laatste nieuws op het gebied van sociale zekerheid en wet- en regelgeving rond ontslag.
Sfeerbeeld bij bericht over de UWV inspiratiedagen in Rotterdam en Ede.
UWV inspiratiedagen in Rotterdam en Ede
UWV organiseert binnenkort 2 inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden: op 28 mei in De Doelen in Rotterdam en op 18 juni in De Reehorst in Ede. Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten!
Sfeerbeeld bij bericht over verplaatste matrix voor de sector O&O.
Handige matrix voor sector O&O verplaatst
Sinds 12 december 2018 zijn de gegevens vanuit FIV in het UWV werkgeverportaal zichtbaar. Op FIV stond de matrix ‘Handhaving en sanctionering’. Deze is verplaatst naar uwv.nl/erdww (onder handige informatie). Deze matrix helpt werkgevers uit de sector Overheid & Onderwijs om vast te stellen of er sprake is van verwijtbaar gedrag van een (ex-)werknemer.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
undefined undefined
Volg ons
in t f