Lees wat u moet doen nu het WIA-formulier ‘Bijstellen Plan van aanpak’ vervalt. Meer over de openingstijden rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.
Bekijk in browser Printversie Wijzigen voorkeuren Afmelden
UWV Werken aan perspectief
11 april 2019
Nieuwsbrief Werkgevers
Sfeerbeeld bij bericht over Regelhulp financieel CV: hulp bij aannemen werknemer
Regelhulp financieel CV: hulp bij aannemen werknemer
Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer? Met de nieuwe Regelhulp financieel CV van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), kunt u snel zien wat de financiële voordelen voor u kunnen zijn als u een nieuwe werknemer aanneemt.
Sfeerbeeld bij bericht over vervallen formulier Bijstelling plan van aanpak WIA
Formulier Bijstelling plan van aanpak WIA is vervallen
Als er veranderingen zijn in de ziekte of de mogelijkheden van uw werknemer, gebruikt u het formulier (Eerstejaars)evaluatie om samen uw zieke werknemer nieuwe afspraken over bijvoorbeeld de re-integratieactiviteiten vast te leggen. U kun daarvoor niet meer het formulier Bijstelling plan van aanpak WIA gebruiken. Dat formulier is vervallen.
Sfeerbeeld bij bericht over gevolgen meedoen Individueel keuzebudget voor de werknemer
Individueel keuzebudget: gevolgen voor uw werknemer
Biedt u uw werknemer secundaire arbeidsvoorwaarden via het individueel keuzebudget (IKB)? Deze regelingen hebben invloed op de hoogte van zijn sv-loon. Dat kan gevolgen hebben als hij een uitkering ontvangt of gaat ontvangen.
Sfeerbeeld bij bericht over het online magazine Werkzaam
Techniek en werkgeversdienstverlening: lees Werkzaam
Oplossingen voor personeelstekort door omscholing. U leest erover in het e-zine Werkzaam. Daarin ook aan het woord landelijke adviseurs werkgeversdiensten van UWV over de dienstverlening aan werkgevers. En meer over innovaties in de techniekbranche.
Sfeerbeeld bij bericht over de openingstijden rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren
Bereikbaarheid UWV tot en met Pinksteren
Onze UWV-kantoren zijn op diverse feestdagen gesloten. UWV Telefoon Werkgevers is op Goede Vrijdag en 31 mei wel bereikbaar.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
undefined undefined
Volg ons
in t f